Jste zde

Vybrané projekty

 Vybrané projekty:

Dobrobazar 2015 

Cesta domů, Hospic knížete Václava

Dobrobazar 2014

Dobrobazar 2013

I letos podpoříme Cestu domů, která zajišťuje domácí péči pro terminálně nemocné na území hl. m. Prahy, a dále pak nadační fond Krtek, který rovněž poskytuje domácí péči terminálně nemocným, a to při Klinice dětské onkologie Fakultní nemocnice Brno.

Dobrobazar 2012
 
Cesta domů (hospicové sdružení)
Hospic Dobrého Pastýře v Čerčanech
 
Dobrobazar 2011
 
Výběrové řízení neprobíhalo.
Rozhodli jsme se opět podpořit mobilní hospic Cesta domů. Snad se na nás naši příznivci nebudou zlobit, že se zdánlivě odchylujeme od původního směru. V prvních pěti letech jsme výtěžek věnovali starým lidem, obyvatelům domovů důchodců, na které se v záplavě různých dobročinných sbírek a akcí myslí podle nás jen velmi málo. Pravidla Dobrobazaru stanovují, že výtěžek lze darovat pouze neziskové organizaci, která se věnuje lidem na sklonku života. CD tomuto kritériu zcela vyhovuje a protože současná legislativa zatím neumožňuje hradit provoz domácí specializované paliativní péče z veřejného zdravotního pojištění, funguje CD jen díky štědrosti těch, kterým záleží na tom, aby umírající, pokud to tak chtějí, měli možnost dožít doma, mezi svými blízkými, a ne sami, v nemocnici.
 
Dobrobazar 2010
 
Výběrové řízení neprobíhalo. Pro Cestu domů jsme se rozhodli po zmínce kamarádky, které CD velmi pomohla s umírající maminkou.
 
Dobrobazar 2009
 
Domov odpočinku ve stáří Justynka
DD Police n. Metují 
 
Dobrobazar 2008
 
GC Týniště n. Orlicí
DD Ludmírov
 
Dobrobazar 2007
 
DD Albrechtice n. Orlicí
ÚSS Milíčeves

 

Dobrobazar 2006

DD U Panských, Havlíčkův Brod 

 

 

 

 

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer