Jste zde

Dobrobazar 2012 - Informace

 Letošní Dobrobazar se bude konat v neděli 17.6., začne jako obvykle po bohoslužbě, tedy zhruba v 9.30. Výtěžek bude věnován dílem domácímu hospici Cesta domů na financování zdravotní péče o terminálně nemocné, dílem Hospici Dobrého Pastýře na nákup zdravotnického materiálu.

Do prodeje přijímáme prakticky všechno – nádobí, drobnější nábytek, různé spotřebiče – prosíme funkční, pokud mají nějakou vadu, která neznemožňuje použití, je dobré uvést, o jakou vadu se jedná, elektroniku, sportovní vybavení, časopisy, knihy, různý domácí textil, kabelky, kufry, batohy, z oblečení pouze dětské, CD, DVD a jiné nosiče – prosíme pouze originální, rostlinný materiál, atd., atd.

Příjem věcí do prodeje probíhá denně až do soboty 16.6. v době od 17.00 do 19.00. Jakékoli dotazy lze řešit na telefonním čísle: 722 413 546

V rámci Dobrobazaru probíhá každoročně také aukce – pokud by někdo mohl nabídnout nějaký unikátní předmět, který by mělo smysl dražit, budeme velice rádi.

Uvítáme také pomoc během přípravné soboty a hlavně také v neděli, po ukončení akce, tedy zhruba od 16.00, při likvidaci věcí.

Předem všem děkujeme!

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer